ATP Tour Official Tournament

Svenska Brasserier serverar maten under BNP Paribas Nordic Open

8 April 2024 By
Tokyo Take-Off! Shapovalov Serves Past Johnson
©

Share

 

BNP Paribas Nordic Open har tecknat ett avtal med Svenska Brasserier, som kommer att vara på plats under årets turnering och erbjuda besökarna mat och dryck från flertalet av sina högt ansedda varumärken. Årets upplaga av BNP Paribas Nordic Open spelas i Kungl. Tennishallen den 12-20 oktober.

-Vi är mycket glada över den nya överenskommelsen med Svenska Brasserier. Vår samarbetspartner är ledande inom branschen med välkända restauranger som Riche, Sturehof, Teatergrillen och Ulriksdals Värdshus. Det faktum att Svenska Brasserier har ett så stort och brett utbud gör dem till den perfekta evenemangsleverantören, säger Rasmus Hult, vd för BNP Paribas Nordic Open.

    Svenska Brasserier blir tävlingens officiella catering partner. Det goda och digra sortimentet innebär att såväl finsmakaren som den gäst som önskar få i sig något snabbt mellan matcherna kommer att få sina önskemål tillgodosedda.

    - Vi är glada och stolta över att få jobba tillsammans med BNP Paribas Nordic Open, ett av Sveriges riktigt klassiska sportevenemang med både fantastiska tennisspelare men också publik i världsklass. Vi hoppas kunna erbjuda publiken en fantastisk upplevelse även när det gäller mat, dryck och service, säger Michael Porseryd, VD på Svenska Brasserier.

      BNP Paribas Nordic Open (tidigare kallad Stockholm Open) arrangerades för första gången 1969 i Kungl. Tennishallen och är därmed den äldsta inomhustävlingen på ATP-touren. Genom åren har en överväldigande majoritet av tennisens världsettor gästat Stockholm och bland turneringsvinnarna märks John McEnroe, Björn Borg, Mats Wilander, Stefan Edberg, Ivan Lendl och Roger Federer.