Hospitality

Företagsupplevelser i världsklass och möjlighet till skräddarsydda upplevelser specifikt för ert sällskap.

Företagsupplevelser i världsklass

Bjud in era kollegor, kunder och leverantörer till en upplevelse de sent ska glömma. Börja dagen i Kungl. Tennishallen med någon av de spännande föreläsningarna, eller boka en hörsal och anordna er egna temadag. Fortsätt sedan eftermiddagen med härligt mingel och nätverkande för er och era gäster i turneringens nya uppdaterade Business Lounge. I loungen avnjuter ni fantastisk mat signerad Niklas Ekstedt och läskande dryck från baren. Mätta och belåtna beger ni er vidare ut till Centre Courten där ni har enastående platser som väntar. För er som vill maximera upplevelsen finns våra Executive Box till förfogande. Där kan ni avnjuta tennis på absolut bästa sätt. 

Executive Box

Evenemangets främsta upplevelse för era anställda och viktigaste kunder är Executive Box. Till 2020 tas det fram en uppdaterad version på det som tidigare kallades Skybox som skapar en fantastisk helhetsupplevelse för er och era gäster. Varje Executive Box har plats för 25 personer och det finns även möjlighet att skräddarsy delar av interiören. Varje box har en egen värd eller värdinna dedikerad er grupp och att säkerställa ett värdskap i världsklass. Här ges möjligheten att förbeställa mat dessutom erbjuds dryckesservering på plats i boxen. I Executive Box har ni turneringens absolut bästa vy över centre court - precis som tidigare!

Business Lounge

Vår Business Lounge, tidigare kallad Sponsor Village, nås via evenemangets VIP entré och är den perfekta ytan för att ta hand om era anställda och kunder. Här skapas en helt egen yta för våra partners och företagskunder som kommer att få en ny känsla från tidigare år - och ett utökat värdskap på plats. Här erbjuds ni möjligheten till mat- och dryckesservering samt goda tillfällen att nätverka, ta hand om era gäster på bästa möjliga sätt och ge dem en upplevelse utöver det vanliga. I anslutning finner ni de större hörsalarna samt ett flertal mindre mötesrum för egna seminarium eller möten i samband med ert besök.

Seminarier

Under turneringen kommer det att bjudas in till intressanta föreläsningar och seminarier i hörsalarna. Seminarieschemat är ännu ej färdigt. Mer information kommer att presenteras löpande. I mån av plats går det även som företagskund att boka hörsalarna för egna möten och evenemang.

line divider

Kontakta oss!

Vill du veta mer om vår hospitality — kontakta oss här.