Tre snabba med Thomas Enqvist – ny Tournament Director från 2020

Porträtt Thomas Enqvist

Hej Thomas!
Nu äntligen är det officiellt att du blir Tournament Director för Stockholm Open 2020. Kul! 
Du har ju själv inte bara spelat, utan även vunnit turneringen några gånger. Men nu ska du tillbaka i en ny roll – hur känns det?

Jag är väldigt motiverar och glad att få vara en del utav det nya teamet som ska utveckla och göra detta anrika event ännu bättre. Stockholm Open var alltid min favoritturnering när jag spelade som aktiv och är otroligt viktig för svensk tennis.

Vad är ditt bästa minne från Stockholm Open tidigare år?

Jag har så otroligt många härliga minnen från SO men självklart var min första vinst väldigt speciell. Jag kommer ihåg när jag och min bror besökte SO med våran tennisklubb som unga tennisspelare och drömde om att få vara med att spela turneringen en dag ... Så känslan när jag fick lyfta bucklan inför ett fullsatt kungliga är definitivt ett utav mina starkaste tennisminnen!

Vad ser du mest fram emot med Stockholm Open 2020?

Jag ser fram emot ett starkt startfält som kommer bjuda den entusiastiska publiken på fantastiskt tennis i en ny förbättrad miljö och helhetsupplevelse från ett modernare event, utan att vi tar bort den klassiska känslan från en utav de bästa Center Courten i världen.