Tennisbuss till Stockholm Open

Lämna bilen hemma - ta bussen

Nobina och Stockholm Open presenterar Tennisbussen - ett smidigare och miljövänligare sätt att ta sig till och från årets turnering på Kungl. Tennishallen den 6-13 november.

I samband med att årets Stockholm Open slår upp dörrarna till Kungl. Tennishallen börjar också nya Tennisbussen att rulla mellan från Norrmalmstorg, via Stureplan till Stockholm Open-arenan på Lidingövägen 75. Den 6-13 november går bussturerna från centrala Stockholm med första avgång en timme före första matchstart på Kungl. Tennishallen.

Tennisbussen är ett samarbete mellan Nobina och Stockholm Open och innebär att besökare kan resa till turneringen på ett både hållbart och bekvämt sätt. Därmed slipper alla tennisfans ta bilen och kan ladda upp med likasinnade på väg ut till arenan.

Att underlätta rörligheten och minska belastningen på miljön är centralt för att åstadkomma ett mer hållbart samhälle – lokalt och globalt. Vi vill med partnerskapet lyfta fram transportlösning med buss som en åtgärd för minskade utsläpp och bidra med en logistisk lösning som främjar intresse för sporten och anrika Stockholm Open samt besökarnas upplevelse och resa till och från turneringen, säger Bahez Rashid, Affärschef på Nobina.

Att resa med tennisbussen är kostnadsfritt vid uppvisande av giltig biljett. Välkommen ombord!

Läs mer och se tidtabellen