Stockholm Open 2020 på Kungl. Tennishallen 17-25 oktober

Boll på läktare vid centre court

Stockholm Open 2020 på Kungl. Tennishallen 17-25 oktober

Ända sedan starten 1969 har Stockholm Open arrangerats årligen och vi har inga planer på att ändra på det! För oss som står bakom Stockholm Open fortskrider därför arbetet med stort engagemang.

Redan nu har vi några spännande och mycket namnkunniga tennisspelare inbokade för spel på Kungl. Tennishallen i höst. Vår plan är att presentera minst en av dem i samband med biljettsläpp senare i vår. Så håll tillgodo. Ni kommer inte att bli besvikna!

Datum för biljettsläpp är ännu ej satt med anledning av ATP-organisationens beslut att ställa in alla matcher de kommande månaderna med hänvisning till den rådande situationen kring covid-19. Vi hoppas naturligtvis att avbrottet i ATP-turneringarna bryts efter 7 juni som planerat, och siktet är fortsatt inställt på att Stockholm Open ska bli av som planerat i oktober.

Samtidigt följer vi utvecklingen både här i Sverige och internationellt mycket noggrant och uppskattar de åtgärder som har vidtagits från såväl svenska myndigheter som ATP-organisationen. Allra viktigast just nu är att få stopp på spridningen, skydda våra spelare och ta hand om varandra så att människor återigen kan umgås och uppleva tennis i världsklass tillsammans.

Biljetterna till Stockholm Open 2020 släpps under våren. Håll utkik här på hemsidan för mer information. Hör gärna av dig oss om du har några frågor till info@stockholmopen.se eller till jacob.bc@spgevent.se

Vänliga hälsningar,

Thomas Enqvist, TD Stockholm Open
Jamie Perry, VD Stockholm Open
Stefan Paymer, VD SPG Event