Stockholm Open Business Challenge

Bygg team och vinnarkultur genom att investera i era anställda! Möt andra lag, nätverka, främja hälsa och lagkultur, heja på era kollegor och fira tillsammans.

Varför delta i SOBC?

Via deltagande i tennisturneringen SOBC uppmuntrar du som arbetsgivare anställda till god hälsa, skapar tillhörighet och öppnar upp djupare engagemang för ditt företag. Medarbetarnas framfart blir en naturlig knytpunkt för samtal och även om alla inte spelar kan övriga anställda och intresserade följa turneringen från läktaren eller via den digitala plattformen.

Att förenas i lagsport utvecklar interna relationer och förenar individer – oavsett professionell befattning. Genom att lära känna varandra bättre och ha kul tillsammans ökar ni samarbetsförmågan och glädjen på kontoret.

 

ANMÄL ERT LAG SENAST DEN 24 augusti 2020

Om tävlingen

SOBC spelas i tre olika klasser (dam/herr/mix) och i tre olika nivåer baserat på kunskap och självförtroende. Säsongen innebär poolspel följt av ett slutspel. 

Matcherna spelas på måndagar mellan 12:00-14:00 på Salkhallen i Stockholm (Alvik), med första match den 7 september, och final 14 december. Varje anmält par spelar ca 11 matcher under säsongen följt av slutspel för de som kvalificerar sig.

Ett företag kan ha flera lag som ställer upp, och självklart löser vi snygga matchtröjor med er logo!

MER INFORMATION OM SOBC

line divider

Hur fungerar det?

Ni spelar, vi hanterar allt annat - nästan!

1

Anmälan

Anmäl ert företagslag nu och delta när vi startar upp säsongen i september. Varje lag består av två personer och ett företag kan anmäla flera lag.

Antagning av lag annonseras löpande fram till mitten av augusti. 

2

Möt andra lag

Ni spelar match med jämna mellanrum, varje vecka från första veckan i september till mitten av december. Stockholm Open som arrangör förser er med hallar/spelplan, sofistikerat ligasystem, matchtröjor, sportdryck, handdukar och bollar.

3

Avslutning

Efter säsongen samlas vi på ett gemensamt avslutningsevent med nätverkande, middag, underhållning och prisutdelning för alla medverkande lag.

line divider

Frågor och funderingar?

Du är alltid välkommen att maila oss om du har frågor eller funderingar om SOBC eller Stockholm Open som helhet! För att anmäla er till SOBC - ladda ner formuläret till höger.

KONTAKTA OSS

Intresseanmälan

Anmäl era lag senast den 24 augusti till osa@stockholmopen.se

LADDA NER FORMULÄRET HÄR