RS Tennis och Stockholm Open fortsätter partnerskapet

RS Tennis x Stockholm Open

RS Tennis har även tidigare varit partner till turneringen, och för kommande år finns spännande planer att presentera. Vi träffade RS Tennis för att prata partnerskap, framtid och hållbara bollar!

RS Tennis och Stockholm Open är ju inte en helt ny kärleksaffär, och den gemensamma kopplingen till tennis är såklart tydlig. Men varför har RS valt att fortsätta med partnerskapet?

Stockholm Open står för någonting alldeles unikt. Historian om Stockholm Open, legenderna som vunnit och spelat turneringen är otaliga och det är en alldeles fantastisk tid i höstmörkret då både tennisälskare och näringslivet samlas i anrika Kungl. Tennishallen.

Allt det Stockholm Open är och har varit är så som vi vill att RS skall uppfattas den dagen vi fyller 50 år. 

Ni har även tidigare år varit partner och levererat de årliga matchbollarna till turneringen. Något som ligger i pipelinen för framtiden är lanseringen av den nya Earth Edition-bollen. Berätta mer om denna nya boll!

Tanken var att vi som första bollmärke i världen skulle rida med på Stockholm Opens gröna agenda och erbjuda en boll som vi jobbat med under flera år att få fram. Med Earth Edition bollen har vi lyckats bibehålla känslan i bollen, men reducerat koldioxidutsläppet i produktionen med närmare 70%!

Vi hade hoppats lansera denna i samband med årets turnering men då pandemin har ställt till det i produktionen siktar vi istället på att få klart denna boll till 2022 års upplaga av turneringen.

Är det något särskilt man ser fram emot kring turneringen 2021?

Det enklaste svaret man ser fram emot är ju att återigen få uppleva tennis med publik i allmänhet och tennis med den fantastiska stämningen som publiken i Kungliga hallen frambringar, i synnerhet. 

 

Besök rs tennis hemsida