OS-vinnaren Alexander Zverev intar Stockholm Open i november

OS-vinnaren intar Stockholm Open i november. Historiskt guld till Alexander Zverev.

 

Alexander Zverev är sedan länge klar för spel i efterlängtade Stockholm Open som återkommer till Kungl. Tennishallen den 6 november. Sedan nyheten lanserades har han gått från sjunde till plats till rankad femma i världen. Nu kan han dessutom lägga till sitt historiska OS-guld från Tokyo till meritlistan.

 

Alexander ”Sascha” Zverevs OS-guld är det första i tysk herrtennishistoria. På vägen till finalen lyckades han bland annat vinna över världens högst seedade spelare, Novak Djokovic, och slog sedan Karen Khachanov med siffrorna 6-3, 6-1 i guldmatchen. För Stockholm Open är Zverev klar för spel för höstens turnering den 6-13 november. Han är dessutom signad för spel i Stockholm Open 2022.

 

  • Alexander Zverev är redan på allas läppar efter sin historiska seger i OS i sommar. Det är helt tydligt att han är en av de spelare som kommer att dominera herrtennisen framöver. Men i tennis kan allt hända och vi vet inom kort vilka hans farligaste konkurrenter i Stockholm Open kommer att bli, säger Kristoffer Svensson, ansvarig för Stockholm Open på arrangerande Division.

 

Kampen om den perfekta spelar-uppställningen fortsätter under ledning av Tournament Director och flerfaldiga Stockholm Open-vinnaren Thomas Enqvist. Endast 50% av biljetterna är hittills släppta på grund av restriktioner, men stor förhoppning finns på att möjlighet till fler platser i arenan ska bli tillgängliga under hösten.

 

  • Det är väldigt tydligt att suget efter live-sport och tennis är mycket stort. Med fantastiska Zverev på spelarlistan har efterfrågan på biljetter ökat ytterligare, fortsätter Kristoffer Svensson.

 

Biljetter finns tillgängliga på stockholmopen.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Moa Abrahamsson, presskontakt, moa.abrahamsson@stockholmopen.se, 0707912000.

line divider

line divider