MATCHi sluter upp som partner i Stockholm Open

Med glädje presenterar vi MATCHi som partner 2021

Under årets stora tennishändelse på Kungl. Tennishallen kliver nu MATCHi in som partner. Under hela Stockholm Opens turneringsvecka den 6-13 november, blir det fullt schema med aktiviteter på MATCHi Showcourt – en av banorna i anslutning till center court.

MATCHi grundades för tio år sedan med syftet att tillgängliggöra racketsport för fler människor. Redan idag är de viktiga partners till över 1300 anläggningar och underlättar för både hallar och spelare genom sin användarvänliga plattform för bokning, administration, kurser och inte minst för att hitta spelpartners.

"Stockholm Open har djupa rötter i svensk tenniskultur och vi är stolta över att medverka på ett event som når hela världens tennisscen. Vi ser fram emot en grym tennisvecka och att vi får vara en del av att inspirera människor till att spela racketsport. Tillsammans gör vi racketsport roligare, enklare och mer lättillgängligt", säger Daniel Ekman, vd och grundare av MATCHi.

Stockholm Open har likt MATCHi en övertygelse om att tennis har en plats för alla och att genom att tillgängliggöra sporten för fler säkras även framtiden inom svensk tennis.

"Vi är mycket glada över att kunna presentera MATCHi som partner till årets turnering och vi delar deras glädje och vilja att engagera fler i racketsport och jobba för en mer inkluderande tennis", säger Kristoffer Svensson, partneransvarig, Stockholm Open.

LÄS MER OM MATCHi HÄR