Lavazza partner till Stockholm Open 2021

Lavazza’s tennisengagemang fortsätter med både 5års avtal med Nitto ATP och partnerskap till Stockholm Open 2021.

När man säger ”tennis” eller ”Stockholm Open” är kaffe kanske inte den första associationen de flesta skulle göra. Men Lavazza har under längre tid och på både nationell och global front engagerat sig i just tennis genom att vara officiell kaffepartner till samtliga Grand Slams sedan 2011. Nu har Lavazza dessutom tecknat ett femårsavtal med Nitto ATP och för 2021 är Lavazza även en av anrika turneringen Stockholm Opens partners.

Lavazza är ett familjeägt kafferosteri från Turin i Italien, grundat 1895. Företaget genomsyras av en stark passion för kaffe där innovation och tradition går hand i hand. Lavazza är idag världens tredje största kaffevarumärke och ses globalt som en symbol för den italienska kaffeupplevelsen.

"Vi är stolta över att samarbeta med Nitto ATP Finals i Turin från 2021 till 2025, ett högprofilerat och internationellt känt evenemang för både vårt varumärke och vår stad. Lavazzas decennielånga engagemang för tennis genom sin närvaro vid Grand Slam-turneringar och varumärkets beslut att delta i Nitto ATP-finalerna bekräftar en konsoliderad strategi i linje med vår internationaliseringsstrategi." sa Lavazza Groups vicepresident Marco Lavazza.

Med samma stolthet väljer därför Lavazza Sweden att vara kaffepartner under Stockholm Open där både gäster, spelare och funktionärer kommer kunna njuta Lavazzas kaffe. Dessutom kommer Lavazza att finnas på plats med en monter där det under utvalda tider under turneringen kommer bjudas på Lavazzas nytillskott till produktfamiljen – nämligen Lavazzas ikoniska blandningar - nu i koldioxidneutrala** kapslar kompatibla med Nespresso* original-maskiner.

LÄS MER OM LAVAZZA HÄR

 

* Lavazza eller Stockholm Open är inte anslutet till, stött eller sponsrat av Nespresso. ** Lavazza bidrar med netto noll CO2-utsläpp genom att fullt ut klimatkompensera för dessa produkter.