Funktionär på Stockholm Open

Var med i team Stockholm Open 2021 som funktionär! Intressesanmälan öppnar 28 maj och stänger 1 oktober

Vill du vara en del av team Stockholm Open 2021? Vi behöver dig!

Det har varit ett tufft år för alla och nu behöver vi er mer än någonsin! Stockholm Open har tidigare röstats fram av spelarna som den bästa ATP 250 turneringen 2016 och 2018! Vi är givetvis mycket stolta över dessa utmärkelser och har för målsättning att fortsätta erbjuda vår publik en upplevelse i världsklass.

Nytt för i år är att Division Group Sweden (tidigare SPG Event) tar över som operatör av Stockholm Open. Inför 2021 och kommande år kan besökaren förvänta sig ett antal olika uppslag på nyheter. Bland annat visionen att skapa ”en hållbar tennisturnering i världsklass”, en uppdaterad evenemangslayout och en mer utvecklad upplevelse samt mat- och dryckesleverans.

För att leverera en hållbar tennisturnering i världsklass behöver vi engagerade personer som delar vår vision och vill arbeta som funktionär under turneringen. Alla är välkomna att anmäla sitt intresse och det finns en mängd olika funktioner och roller att fylla under veckan. Givetvis är det en stor fördel om du delar vår passion för idrott och evenemang.

Funktionärsanmälan öppnar i samband med biljettsläppet 28 maj och stänger 1 oktober. 

Anmäl ditt intresse för att bli en av de ca 300 funktionärer som skapar tennisfesten i Kungl. Tennishallen den 6-13 november. Vi ser fram emot att ta emot din intresseanmälan!

Har du några frågor kan du kontakta oss på  funktionar@stockholmopen.se

Skicka in intresseanmälan

Vad innebär det att vara funktionär? 

Vi behöver glada och engagerade lagspelare som vill vara med och ta hand om spelare, publik, media och sponsorer på bästa sätt under Stockholm Open!

Inom turneringens stora organisation finns olika arbetsområden som du kan läsa mer om på funktionärssidan som du hittar via länken nedan.

Kravet för att bli antagen som funktionär är att du arbetar minst fem arbetspass under fem olika dagar.

LÄS MER OM FUNKTIONÄRSGRUPPERNA

Som tack för din arbetsinsats

Förutom att vara en del av vårt team och få ta del av upplevelsen och erfarenheten att arbeta med en stor årligen återkommande ATP-turnering, som kan vara en merit i ditt CV, får du som funktionär:

  • Funktionella funktionärskläder (byxor, pikétröja och tröja) från Sir of Sweden
  • Ackreditering som ger dig entré till arenan alla dagar under turneringen
  • God och hälsosam mat under de pass man arbetar
  • Tillgång till trivselytan med möjlighet att ta en fika när du har paus under större delen av dagen
  • 2st fria matchbiljetter till familjedagen söndag 7 november då även kvalfinalerna och första ordinarie omgången spelas

INTRESSEANMÄLAN