Stockholm Open öppnar auktion för World Childhood Foundation

Stötta Childhood och få en upplevelse i världsklass

Inför den mest stjärnspäckade turneringen på årtionden auktionerar Stockholm Open nu ut en Executive Box för 25 personer på bästa plats i Kungl. Tennishallen. Auktionen är skapad till förmån för World Childhood Foundation och intäkterna går oavkortat till deras viktiga arbete med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn. Nu uppmanar Stockholm Open företag och organisationer att buda på auktionen som stöttar Childhood och samtidigt utlovar en spektakulär upplevelse med tennis i världsklass.

Auktionen är öppen 26 oktober – 2 november på stockholmopen.se/childhood och är ett sätt för Stockholm Open att bidra till Childhood, som är turneringens charity partner. Startbud är 60.000 kronor och den som ropar in auktionen får en unik Executive Box till matchdagen den 9 november med 25 sittplatser, egen värd på plats samt vip-entré. Dagen på Kungl. Tennishallen utlovar fyra matcher på center court med några av världens främsta tennisspelare.

Det här är ett unikt tillfälle att se tennis i världsklass på bästa plats tillsammans med affärspartners, kollegor och vänner. Årets startfält är ett av de bästa i Stockholm Open’s 50-åriga historia så jag tror ingen kommer att bli besviken. Framför allt bidrar vinnaren av auktionen till att flera barn får en trygg uppväxt, säger Kristoffer Svensson, partneransvarig, Stockholm Open.

World Childhood Foundation grundades 1999 av Drottning Silvia och med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn i Sverige och världen. Läs mer på childhood.se

Auktionen finns på stockholmopen.se/childhood

För ytterligare information, bilder och intervjuer, vänligen kontakta:
Moa Abrahamsson, Presskontakt Stockholm Open
moa.abrahamsson@stockholmopen.se, 0707912000